Tuesday, April 10, 2007

lagi citer aku

Hari ni cuti..lepak je kat umah.. nak kuar hujan je lah hari ni...nak buat tahi mata
rasanya dah banyak ha..ha..ha..ha.. aku cuma service pancing je lah.. coz hari jumaat
ni nak gi pertandingan "deep sea advature" harap-harap boleh menang lah...
nanti papa letak picture memancing..bila dah balik nanti...

Jangan dapat ikan duyung dah lah....he..he..he.. tak tahu nak buat apa... takkan nak gulai kot...
tapi kalau ikan duyung kat KLCC Aquarium tu..cun giler....ha..ha..ha..
hidup ni nak kena happy...kalau kita tak buatnya jadi happy..rugi lah
kerana masa tak akan berulang kembali.....

4 comments:

orked said...

Papa,

Hati-hati kat laut, jaga pantang larang...ingat rezeki Allah yg bagi, kalau tak dapat seperti yang di kehendaki, terima je....

~dea_dealova~ said...

huhuhu...dpt ikan wat masak 3 rasa...bestnya...lum cuba la papa..

lia said...

lia>>papa .. kalau dapat ikan duyung .. mesti papa tido tak lena kan ahakssss

Anonymous said...

he..he.. dapat ikan duyung mesti tidor lena lia..ha..ha..ha..
Dea bila nak cuba masak 3 rasa? beli ikan siakap pun ok gak...

To Orkid:
Papa akan terima apa aje yg dapat..